Hoe stel ik e-mail in binnen Mac Mail?

In de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in Apple Mail.

• Open Apple Mail.
  • Klik op het menu-item ‘Mail’ bovenin het scherm.
  • Ga naar het tabblad ‘Accounts’.
  • Klik in het rechter scherm ‘Voeg andere account toe…’.
  • Selecteer ‘Voeg een Mail-account toe’ en vervolgens op ‘Maak aan…’.
  • Vul bij ‘Volledige naam’ uw naam in zoals deze als afzender weergegeven moet worden, bijvoorbeeld: Jan Jansen.
  • Vul bij ‘E-mailadres’ uw e-mailadres in, bijvoorbeeld: [email protected].
  • Vul bij ‘Wachtwoord’ het wachtwoord van uw e-mailaccount in.
  • Klik op ‘Volgende’.

Info voor inkomende e-mail:

• Slecteer bij ‘Type account’ het protocol ‘IMAP’.
  • E-mailserver: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld: [email protected].
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  • Klik op ‘Volgende’.

Info voor uitgaande e-mail:

• SMTP-server: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld: [email protected].
  • Wachtwoord: het wachtwoord van uw e-mailadres.
  • Klik op ‘Maak aan.

Je mailadres is nu succesvol toegevoegd aan Apple Mail.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.