Hoe stel ik e-mail in op mijn Apple iPhone / iPad?

In de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in op een iPhone of iPad.

• Ga naar ‘Instellingen’.
  • Klik op ‘Mail, Contacten, Agenda’.
  • Klik op ‘Nieuw account’.
  • Klik op ‘Anders’.
  • Klik op ‘Voeg emailaccount toe’.

Accountinstellingen:

• Naam: vul je naam in zoals deze als afzender weergegeven moet worden, bijvoorbeeld: Jan Jansen.
  • E-mail: vul je volledige e-mailadres in.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailadres.
  • Beschrijving: de omschrijving die gebruikt moet worden voor dit account in het accountoverzicht, bijvoorbeeld: Sitepilot Mail.
  • Klik op ‘Volgende’ rechtsboven in de hoek.

Server inkomende e-mail:

• Hostnaam: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailadres.
  • Server uitgaande e-mail:
  • Hostnaam: sXX.sitepilot.io (vul voor XX het servernummer in waarop je bent geplaatst)
  • Gebruikersnaam: je volledige e-mailadres.
  • Wachtwoord: het wachtwoord van je e-mailadres.
  • Klik op ‘Volgende’.
  • Klik op ‘Bewaar’.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.