Hoe werkt hulp op afstand?

Het kan gebeuren dat je hulp nodig hebt om bijvoorbeeld de e-mail in te stellen op jouw computer of dat we even mee moeten kijken. We maken hierbij gebruik van Anydesk

AnyDesk is een klein, maar krachtig programma waarmee we support kunnen leveren op afstand. Met AnyDesk kunnen we meekijken op je computer om je te ondersteunen bij de instellingen van je domeinnaam, webhosting of mailbox.

Om AnyDesk te gebruiken, volg je de volgende stappen:

1. Om Anydesk te downloaden ga je in de browser naar de volgende link: https://anydesk.com/nl/downloads en selecteer je het juiste besturingssysteem.
  2. Heb je AnyDesk gedownload, dan kan je het programma meteen starten. Er is geen installatie nodig.
  3. Zodra je AnyDesk opent, zie je aan de rechterkant een code onder 'This Desk'. Die code geef je aan onze supportmedewerker, zodat we verbinding kunnen maken met jouw apparaat.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van je feedback. Probeer het later nog eens.